Implantaten Utrecht logo

Implantaten
Utrecht

Euro sign

Kosten van een implantaat

Sale icon with euro sign inside

Investeer in uw toekomst

Een implantaat is een duurzame oplossing en kan een leven lang meegaan. Het is een investering in uw toekomst en soms vergoedt uw zorgverkering een groot deel van de kosten. De kosten van een implantaat verschillen enorm. Tandenservice Utrecht plaatst implantaten tegen goede prijzen.

Mede doordat de praktijk ook uit een tandtechnisch laboratorium bestaat, zijn alle oplossingen bij Tandenservice Utrecht mogelijk. U kunt bijvoorbeeld een kroon of brug op een implantaat laten plaatsen, maar ook een heel gebit is mogelijk. Onderstaand vindt u de tarieven van Tandenservice Utrecht. De daadwerkelijke begroting en informatie over de vergoeding van uw zorgverzekering ontvangt u tijdens het eerste bezoek.

Voorbeelden van de kosten

De prijs van implantaten is afhankelijk van verschillende factoren. Het ligt bijvoorbeeld aan het aantal implantaten, de tijdelijk gewenste voorziening en of u een kroon, brug of gebit wilt. Om die reden kan de definitieve prijs alleen worden bepaald in de praktijk. Tandenservice Utrecht hanteert wel zeer scherpe prijzen en onderstaand vindt u enkele voorbeelden:

Example of the cost of the placement of an implant

Enkele implantaat met porseleinen kroon

1x - Implantaat en plaatsen daarvan
1x - Porseleinen kroon, opbouwen en plaatsen
Techniekkosten

+

Kosten totaal = €1540,-

Example of the cost of the placement of an implant

Kunstgebit op implantaten (onderkaak)

2x - Implantaat en plaatsen daarvan
2x - Drukknoppen
Kunstgebit
Techniekkosten

+

Kosten totaal = €3370,-

Voor patiënten met een machtiging zijn de kosten €250,-. Overige kosten worden vergoed door de basisverzekering (er kan sprake zijn van een eigen risico).

Heeft u een implantaat nodig?

Tandenservice Utrecht is benieuwd naar uw verhaal. Neem gerust contact op voor meer informatie omtrent het laten plaatsen van implantaten in Utrecht.

Contact