Implantaten Utrecht logo

Implantaten
Utrecht

Het laten plaatsen van implantaten.

Overweegt u het om implantaten te laten zetten in Utrecht? Dit kan bij Tandenservice Utrecht voor een scherpe prijs. Naast het plaatsen van implantaten zijn er veel andere mogelijkheden bij onze praktijk, zoals het laten plaatsen van facings, bruggen, kronen en complete op maat gemaakte kunstgebitten. Hierin zijn wij zeer flexibel omdat wij beschikken over een eigen tandtechnisch laboratorium.


Niet voor niets is implantologie het snelst groeiende onderdeel binnen de tandheelkunde. Dit komt mede door de vele mogelijkheden die implantaten bieden. Implantaten zijn bijvoorbeeld vaak de duurzaamste en mooiste oplossing voor wanneer er een of meerdere tanden ontbreken of beschadigd zijn. Daarnaast voelen implantaten als eigen tanden aan in uw gebit.


Dankzij ons eigen tandtechnisch laboratorium in Utrecht kunnen wij elke stap in het behandelplan zelf uitvoeren, wat tot scherpe prijzen leidt. Ook kunnen de vorm en kleur van het implantaat precies naar uw wens worden gemaakt, zodat u voorzien bent van een implantaat die een heel leven lang mee gaat. De duurzaamheid van uw tandkundige oplossing wordt extra gewaarborgd door de moderne apparatuur die wij gebruiken en het feit dat wij alleen met ervaren BIG-geregistreerde tandartsen werken. Een BIG-registratie geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener, in dit geval een tandarts. Het register komt voort uit de Wet BIG (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg), en laat zien of een tandarts bevoegd is om zijn of haar beroep uit te oefenen.


Houdt u van een persoonlijke omgang? Dan bent u bij onze kleinschalige praktijk aan het juiste adres. Wij nemen de tijd voor onze patiënten en onze persoonlijke benadering is zeer geschikt voor angstige patiënten en kinderen. Als u implantaten wil laten zetten in Utrecht en hiervoor onze praktijk benadert, wordt u tevens altijd door één vaste tandarts geholpen. Dat wij een familiebedrijf zijn zal u vanzelf merken aan de gezellige sfeer in onze praktijk, waar u een warm ontvangst zult kennen.